Zeb Jacobs.© Feyenoord

Zeb Jacobs (ex-Antwerp) wordt nieuwe Head of Academy van Feyenoord: “Een compliment en prachtige kans”

Zeb Jacobs is vanaf volgend seizoen de nieuwe Head of Academy van Feyenoord. Jacobs (ex-Antwerp) moet de komende seizoenen de Rotterdamse jeugd klaarstomen voor het echte werk. Hij ondertekende in De Kuip een contract tot medio 2027.

Dennis Rosiers

Zeb Jacobs ontpopte zich bij Antwerp tot een waardevolle pion binnen de jeugdwerking. In de zomer van 2021 vertrok hij naar de Schotse traditieclub Rangers. Drie jaar en een schat aan ervaring later gaat hij weer dichter bij huis aan de slag. Jacobs volgt Rini Coolen op als Head of Academy van Feyenoord.

“Als een grote club als Feyenoord zich voor je meldt dan is dat niet alleen een compliment maar ook een prachtige kans”, vertelt Jacobs op de clubkanalen. “Feyenoord Academy is een jeugdopleiding met een uitstekende staat van dienst en prachtige faciliteiten. Aan mij de eervolle taak om samen met alle coaches en overige staf Varkenoord, dat al vele grote talenten voort heeft gebracht, naar het volgende niveau te brengen en zo de verbindingsschakel naar en levensader van Feyenoord 1 te zijn. Een mooie uitdaging, waar ik heel veel zin in heb.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Buitenlands voetbal