Herselt B - Lille United B

Derde Provinciale C Vrouwen Antwerpen

Sterke tweede helft genoeg voor Herselt B tegen Lille United B

De eerste helft bleef vrijdag nog doelpuntloos tussen Herselt B en Lille United B, maar in de tweede helft nam Herselt B de controle over het duel en won uiteindelijk met 2-1.

Bron: RBFA app

Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 55ste minuut tot Paulien Janssens scoorde en zo Herselt B op voorsprong bracht. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Tahnee Vandervorst en voerde de score verder op. Sanne Truyens milderde de score voor Lille United B in de 75ste minuut. Maar Lille United B was niet bij machte vaker te scoren. Dit bracht de uiteindelijke score op 2-1.

Herselt B heeft in de laatste vijf wedstrijden drie overwinningen behaald en twee keer verloren, terwijl Lille United B één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft.

DOELPUNTEN: 55' Janssens 1-0, 60' Vandervorst 2-0, 75' Truyens 2-1.

Bekijk hier de volledige kalender en het klassement.

Dit is een automatisch samengesteld artikel op basis van data van de Belgische voetbalbond. Heb je een fout gevonden? Laat het ons dan hier weten.