Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Koningin Mathilde drie dagen naar New York voor opening Algemene Vergadering VN

Naast de Belgische regeringstop tekent ook koningin Mathilde present in New York voor de opening van de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties. Ze brengt vanaf zondag een driedaags bezoek aan de hoofdzetel, als een van de officiële pleitbezorgers van de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen van de VN.

8 reacties

  • CV DL

    6 jaar geleden
    Dat ze dat maar doet, want heelder dagen naast Filip is verveling troef voor haar, en na de wereld gered te hebben, er zijn daar genoeg mooie boutiques en fancy resto's.
  • pierre de smet

    6 jaar geleden
    Waarom al die verre verplaatsing die goed zijn voor het millieu ? Snoep reisjes zeker waar ook Jill Peeters regelmatig gebruik van maakt . De gewone man zal wel opdraaien voor de schone lucht
  • ivan lindekens

    6 jaar geleden
    duurzame ontwikkelingsdoelstellingen die de VN tegen 2030 willen waarmaken...weer heel veel bla bla maar heel weinig boem boem
  • jos robben

    6 jaar geleden
    een vergadering van een wereldvreemde organisatie, bijgewoond door een wereldvreemde madam die alleen maar kan leven op kap van de belastingbetaler. Opdoeken die handel !
  • Dany Vandekerkhove

    6 jaar geleden
    Oh Oh ze zal moe zijn daarna va te reizen op ons kosten.
  1. Deense kroonprins Christian (18) betrapt tijdens wilde feestnacht: “Er is één gevaar waarvoor hij moet oppassen”
    PREMIUM
    Royalty

    Deense kroonprins Christian (18) betrapt tijdens wilde feestnacht: “Er is één gevaar waarvoor hij moet oppassen”

    “Hij ging wild tekeer met vodka en bier en werd omringd door vrouwen.” Denemarken raakt niet uitgepraat over foto’s van kroonprins Christian (18), die tijdens een feestje alle remmen losgooide. De zoon van koning Frederik (55) wordt vergeleken met zijn vader, die lang bekendstond als ‘verwende partyprins’ en meermaals dronken opstootjes veroorzaakte. Deense royaltywatchers waarschuwen Christian voor zijn gedrag en wijzen op één specifiek gevaar dat grote gevolgen zou kunnen hebben voor de koninklijke familie.
  2. Spaanse koningin Sofía belandt in het ziekenhuis, maar bezoek van echtgenoot Juan Carlos hoeft ze niet te verwachten
    PREMIUM
    royalty

    Spaanse koningin Sofía belandt in het ziekenhuis, maar bezoek van echtgenoot Juan Carlos hoeft ze niet te verwachten

    Decennialang is ze bedrogen en vernederd door haar echtgenoot, de Spaanse oud-koning Juan Carlos (86), bijgenaamd “de man met 5.000 minnaressen”. En nu ze in het ziekenhuis ligt, moet ze ook niet rekenen op een bezoek van hem. Koningin Sofía (85) heeft geleerd op zichzelf te leven, ten dienste van het koningshuis. Toch lijkt er sprake van een ‘hernieuwde harmonie’, klinkt het bij Spaanse royaltyexperts. “Ze had alle redenen om te scheiden, maar bleef hem toch trouw.”