Direct naar artikelinhoud
Tv-tips

Kijk naar Goffin op de Masters en 3 andere niet te missen tv-tips

David Goffin tijdens zijn eerdere wedstrijd tegen Grigor Dimitrov.Beeld Photo News

Een avond voor de buis gepland? Dan bent u vast iets met onze tv-tips. De finale van de Masters, waarin onze landgenoot David Goffin het opneemt tegen de Bulgaar Grigor Dimitrov, kan u omwille van de uitzendrechten enkel bekijken op BBC Two. Of misschien hebt u meer zin in Ronin, een strakke actiethriller met Jean Reno en Robert De Niro in de hoofdrollen. Een volledig overzicht van het tv-aanbod vindt u hier.

Wint David Goffin vanavond de Masters?

Het verhaal van David Goffin op de ATP World Tour Finals geraakt maar niet uitgeschreven. Na een indrukwekkende zege tegen Rafael Nadal (1) eerder deze week versloeg Goffin gisteren ook Roger Federer. In de finale wacht vanavond Grigor Dimitrov. Goffin stond in de groepsfase al tegenover zijn Bulgaarse leeftijdsgenoot en kreeg toen wel een 6-0, 6-2-nederlaag om de oren geslagen. Hopelijk gaat het vanavond beter.

Om 19.00 uur op BBC Two.

Tabula Rasa

Ook vanavond zendt VRT twee afleveringen van Tabula rasa uit, om 'Twee tot de zes macht' te counteren. Vronsky helpt Mie om de puzzel te leggen en waarschuwt voor Bob, de bizarre boswachter die rondspookt in haar nachtmerries.

Om 20.30 uur op één.

In de psychologische thriller Tabula rasa is Mie D'Haeze, een jonge vrouw die kampt met geheugenverlies, de enige sleutel in de mysterieuze verdwijningszaak van Thomas De Geest.Beeld © VRT 2017

Ronin

Een onterecht ondergesneeuwde actiethriller waarin huurlingen Robert De Niro en Jean Reno ingeschakeld worden voor een geheime missie. Regisseur John Frankheimer weet hoe je een actiethriller moet maken en zijn strakke regie zorgt ervoor dat het niet opvalt dat het verhaal al bij al niet zo veel om het lijf heeft. Robert De Niro en Jean Reno zijn gewoon leuk om naar te kijken, net als de achtervolgingsscènes.

Om 20.40 uur op CAZ.

Blue Planet II

Natuurliefhebbers kunnen hun groen hart ophalen aan Blue Planet. Net als 'Planet Earth II' vorig jaar is ook deze reeks bezig de (sociale media-) wereld te veroveren. Aan de zevendelige reeks werd meer dan vier jaar gewerkt, gespreid over 125 expedities, 39 landen en meer dan 6.000 duikuren. De absolute ster is als vanouds Sir David Attenborough (91), die de fabelachtige beelden overgiet met zijn fluwelen commentaar. Komen vanavond aan bod: babyschildpadden en walvishaaien.

Om 21.00 uur op BBC One.