RV
Volledig scherm
© RV

Moeder van Hadise pleegde bijna wanhoopsdaad: "Mama is nu oké, dat is het belangrijkste"

CelebritiesZeer moeilijke tijden voor de Vlaams-Turkse Hadise (32). Haar mama, die altijd een liefdevolle steun en toeverlaat voor haar is geweest, worstelt met mentale problemen. Gelukkig werd op het nippertje een wanhoopsdaad vermeden: Hadises moeder bekomt nu in een gespecialiseerd centrum. De zangeres maakt zich vanzelfsprekend zorgen, maar ze is ook kwaad om de manier waarop met dit schrijnende voorval in Turkije wordt omgegaan.

7 reacties

  • zina riffia

    6 jaar geleden
    Heel veel sterkte, hopelijk komen jullie als gezin hier sterker uit. Succes mama van Hadise.
  • Jean-Marc Carton

    6 jaar geleden
    Nu weet ze plots België weer liggen, maar als je aan zulke gasten vraagt of ze zich Belg of turks voelen is het turks, alleen als ze ergens van kunnen profiteren weten ze ons te vinden.
  • Ebs Demi

    6 jaar geleden
    Haha in België kon ze het niet waarmaken en is ze een wannabe Beyoncé geworden in Turkije. En sorry hoor, als je in de belangstelling wil staan en je als een superster wil gedragen moet je de gevolgen er maar bijnemen.. Iedereen weet dat de paparazzi erg is in het buitenland. Beetje belachelijk om te komen janken nu.
  • Marc Toelen

    6 jaar geleden
    Voor te profiteren is het hier wel goed , voor de rest zijn en blijven het Turken . Breng ze onder bij Erdogan i.p.v. hier weer ten onrechte een plaats in te nemen van een autochtoon die hier voor gewerkt en belastingen betaald hebben .
  • Fredien Vandervekens

    6 jaar geleden
    Perikelen met de Lyra ? Vlug naar dat "afschuwelijke" Vlaanderen ! Btw., wie is euhh ...Hadise ?