© rr

Politie pakt inbreker op die ervandoor was met laptop en autosleutels

De Antwerpse politie heeft woensdagnacht één van twee mannen kunnen vatten die verdacht worden van betrokkenheid bij een inbraak. Onder andere een gestolen laptop, autosleutels en twee fietsen konden worden gerecupereerd.

dvd

Een bewoonster van de Mechelsesteenweg betrapte woensdagnacht een inbreker in haar woning. De man sloeg meteen op de vlucht, maar bleek wel een laptop, een gsm-toestel en de autosleutels mee te hebben genomen.

“Een ploeg ging meteen ter plaatse en werd aangesproken door een getuige die twee personen op een fiets had zien rijden ter hoogte van de Van Schoonbekestraat”, zegt de Antwerpse politie.” “We konden de twee verdachte treffen in de Harmoniestraat. Ze namen beiden de vlucht in tegengestelde richting. Eén van de twee verdachten werd door de inspecteurs gevat, de andere kon ontsnappen via een werf.”

De politie vond wel nog een tas met daarin de gestolen laptop en twee paar schoenen. Ook de fietsen van de verdachten bleken gestolen uit de inkomhal van het appartementsgebouw en werden gerecupereerd en teruggegeven aan de eigenaars.

“De kompaan van de arrestant werd geseind en het labo werd gecontacteerd voor een sporenonderzoek”, aldus de politie.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER