Celine Van Ouytsel geeft ex-vriend een tweede kans na overspel: “Opnieuw naar elkaar toe gegroeid”

Celine Van Ouytsel (27) is opnieuw samen met haar ex-vriend Andreas Bonne. Dat vertelt ze in een interview met Humo. “We zijn opnieuw naar elkaar toegegroeid”, zegt de voormalig Miss België. “Maar ik wil het niet meer hebben over wat er toen gebeurd is.” In oktober 2022 liep hun relatie op de klippen nadat Andreas haar verschillende keren bedrogen had.

De geruchten deden al een tijdje de ronde, maar nu bevestigt de Kempense het eindelijk zelf: ze heeft Andreas een tweede kans gegeven. “We zijn opnieuw naar elkaar toe gegroeid”, vertelt ze, zonder verder in te gaan op wat er in het verleden gebeurd is. “Dat is water under the bridge, ik zou het daar liever niet over hebben.”

Hun breuk raakte in oktober 2022 bekend. Celine bevestigde toen in een interview dat ze de relatie had stopgezet nadat Andreas haar meerdere keren bedrogen had. “Ik kon onze relatie niet meer verderzetten”, klonk het toen. “Ik heb mijn spullen gepakt en ben vertrokken. Ik vind het vreselijk dat ik zijn bedrog niet eerder gezien heb.”

LEES OOK. Ex-Miss België Celine Van Ouytsel weer single na veelvuldig bedrog door vriend: “Vreselijk dat ik het niet eerder heb gezien”

Celine en Andreas kennen elkaar al sinds 2018, toen ze elkaar ontmoetten op een kerstfeestje van haar tante. In 2021 begonnen ze een relatie. “Geloof me, Andreas heeft véél moeite moeten doen”, zei ze daar toen over. Ze noemde hem toen ook de man van haar leven.(ls)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER