Direct naar artikelinhoud
Muziek

Hint Liam Gallagher naar een terugkeer van Oasis?

Liam Gallagher.Beeld EPA

Heeft de Britse zanger Liam Gallagher gehint op een mogelijk Oasis-reünie? Niemand weet het zeker. Wat wel vaststaat, is dat hij een erg vreemde tweet heeft gestuurd naar zijn broer waarin hij lijkt te alluderen op een mogelijk reünie. Én waarin hij klaagt over een gebrek aan alcohol op de optredens van zijn broer.

"Ik hoor dat je nu shows doet waar mensen geen alcohol mogen drinken", begint Liam zijn tweet. Nadat hij daar zijn verbazing heeft uitgesproken, schrijft hij dat hij Noel vergeeft. Liam doet zijn broer daarna een voorstel. "Laten we 'the BIG O' weer bij elkaar brengen", staat er te lezen. Daarmee lijkt Liam te hinten naar Oasis, de band waarmee de twee broers in de jaren negentig furore maakten.

Twitter bericht wordt geladen...

Strijdbijl
Fans van de band hopen al jaren dat de ruziënde broers de strijdbijl begraven en weer samen muziek gaan maken. Tot nu toe leek dat er niet van te komen, doordat de twee continu ruzie maken. En ook nu is het niet duidelijk of fans warm moeten lopen. Liam kan het aan het einde van zijn tweet niet laten om nog even een sneer richting zijn broer te werpen: "Hou op met klooien. Ik betaal de drank wel."

Noel Gallagher.Beeld EPA