Herselt - Vosselaar B

Tweede Provinciale B Vrouwen Antwerpen

Herselt wint spektakelwedstrijd van Vosselaar B

In de wedstrijd vrijdag tussen Herselt en Vosselaar B, kwam Herselt al in de eerste helft op voorsprong. In de tweede helft bleef het team goed presteren. De 3-1-voorsprong bij de rust werd uiteindelijk afgesloten met een 6-2 zege.

Jessica Pironet opende na slechts vijf minuten de score voor de thuisploeg. Femke Vercammen vergrootte de marge naar 2-0 na meer dan een half uur. In de 33ste minuut poetste Fenna Bisschops iets van de achterstand weg voor Vosselaar B. Vier minuten later passeerde Fien Bries de doelvrouw en voerde Herselt de score verder op. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Pironet en bouwde de voorsprong uit. Larissa Somers voerde de score verder op in de 72ste minuut. Hanne Van Thillo milderde de achterstand van Vosselaar B in de 78ste minuut. Maar Vosselaar B was niet bij machte vaker te scoren. Zeven minuten later bouwde Herselt de voorsprong uit. Vercammen passeerde nog een keer de doelvrouw.

In de laatste vijf wedstrijden heeft Herselt vier overwinningen behaald en één keer verloren, terwijl Vosselaar B drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft.

DOELPUNTEN: 5' Pironet 1-0, 31' Vercammen 2-0, 33' Bisschops 2-1, 37' Bries 3-1, 56' Pironet 4-1, 72' Somers 5-1, 78' Van Thillo 5-2, 85' Vercammen 6-2.