Paris Hilton werd op 14 april opgemerkt tijdens een muziek- en kunstfestival in Californië.© WWD via Getty Images

Paris Hilton deelt voor het eerst foto’s van dochtertje London: “Familie is waardevoller dan wat dan ook ter wereld”

Paris Hilton (43) heeft vrijdag voor het eerst foto’s van haar dochter London gedeeld op Instagram. Het meisje is inmiddels vijf maanden oud.

wver
Bron: Telegraaf

Bij de beelden schrijft Paris: “Ik heb er altijd al van gedroomd een dochter te hebben met de naam London. Ik ben zo dankbaar dat ze er is. Ik koester werkelijk elk moment dat ik met haar deel. Samen met (haar zoontje) Phoenix hebben m’n kinderen mij een soort liefde laten zien, waarvan ik niet wist dat die zo diep zat.”

Ook laat ze weten dat ze door het moederschap was geïnspireerd om samen met zangeres Sia een nummer uit te brengen, Fame won’t love you. “Mijn man en mijn familie zijn waardevoller dan wat dan ook ter wereld”, luidt het verder. De foto’s van Paris en haar gezin zijn exclusief voor het Amerikaanse blad People gemaakt.

(Lees verder onder de post)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Paris en haar man Carter Reum (43) verwelkomden vijftien maanden geleden eerst zoon Phoenix. London Marilyn Hilton-Reum is ter wereld gekomen doordat zij is verwekt met een draagmoeder. Voor de familie van Paris en Carter was het een grote verrassing toen zij werd geboren.

In november vorig jaar postte Hilton op haar Instagram-account een foto van een roze baby-outfit met ‘London’ erop, een kleine zonnebril en een knuffel. Ze schreef er toen bij dankbaar te zijn voor haar dochtertje.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER