Beelden van de Cycling Tour in Sint-Amands van vorig jaar.© rr

Fietscafé De Waggel zorgt opnieuw voor wielergekte in Sint-Amands

Sint-Amands -

Voor de derde keer tekent de Wielerbond Openbare Diensten de finish van haar Cycling Tour aan café De Waggel in Sint-Amands (Puurs-Sint-Amands). Op 5 mei komen er 150 wielrenners tussen 13 en 16 uur aan de start.

De vier races zijn gecategoriseerd volgens leeftijd. Zo vertrekken kort na de middag de 55-plussers en om 16.15 uur de elite 35-plussers. “Er is ook nog een wedstrijd bij voor niet-vergunninghouders”, zegt uitbater van café De Waggel Wim Cuyt. “Dat is voor de liefhebbers. De andere drie races zijn van een redelijk hoog niveau.”

De Cycling Tour gaat voor de derde keer door bij De Waggel. “Het is twee keer een succes geweest en we hebben altijd geluk gehad met het weer”, zegt Wim. “De mannen van de Wielerbond Openbare Diensten regelen eigenlijk het meeste. Ik moet enkel seingevers voorzien.”

Wim baat al zes jaar het bekende fietscafé uit. “De Cycling tour valt eigenlijk altijd rond onze verjaardag. We zijn op 18 mei begonnen in 2018. Leuk om dat zo te vieren!”

Wie nog wil deelnemen kan dat via een mailtje naar tim.lauwers@hotmail.be. “Wil je liever gewoon iets drinken, kan je bij ons terecht op ons extra groot terras”, besluit Wim. (wtve)

© rr

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners