REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Prins Charles gezegend door Aboriginals

RoyaltyMet een veren hoofdband en een traditioneel gevlochten mandje om zijn nek is prins Charles (69) maandag verwelkomd door de Aboriginals. Op de voorlaatste dag van zijn Australische trip bezocht Charles de inheemse bevolking op het Gove-schiereiland in het Northern Territory.

0 reacties

  1. Zonder dat ongeval, was de Nederlandse koning Willem-Alexander misschien wél met dit burgermeisje getrouwd
    PREMIUM
    Royalty

    Zonder dat ongeval, was de Nederland­se koning Wil­lem-Alexan­der misschien wél met dit burgermeis­je getrouwd

    Koning Willem-Alexander (56) en koningin Máxima (52) vieren dit jaar 25 jaar liefde. Maar het had niet veel gescheeld of Nederland had een heel andere koningin gekend. Nog geen jaar voordat hij Máxima ontmoette, was de toenmalige kroonprins samen met Emily Bremers (53), de dochter van een tandarts. Zijn moeder Beatrix zat echter niet op haar te wachten en de prins werd gedwongen zijn geliefde aan de kant te schuiven. “Dat incident betekende voor Emily het begin van het einde.”
  2. “Wie weet is Conner Rousseau verantwoordelijk voor die regel”: Stijn Baert verklapt hoe het eraan toegaat op een staatsbanket
    PREMIUM
    Royalty

    “Wie weet is Conner Rousseau verantwoor­de­lijk voor die regel”: Stijn Baert verklapt hoe het eraan toegaat op een staatsban­ket

    Hoe gaat het er echt aan toe op een staatsbanket van koning Filip (64) en koningin Mathilde (51)? Arbeidsconoom Stijn Baert mocht het aan aan den lijve ontdekken toen hij recent werd uitgenodigd op het staatsbanket van het koningspaar en de groothertog en groothertogin van Luxemburg. Hij weet dus als geen ander wat er aan tafel gezegd wordt en welke regels er gevolgd moeten worden. “In dat opzicht is het een goede zaak dat je je partner niet mag meebrengen”, vertelt hij in ‘Primo’.