EPA
Volledig scherm
© EPA

UCI: "Chris Froome legde afwijkende dopingtest af in Vuelta"

WielrennenChris Froome heeft een afwijkende dopingtest afgelegd tijdens de Vuelta van dit jaar. De Brit speelt door de positieve test mogelijk zijn eindzege kwijt.

98 reacties

  • Jean Pierre Menten

    6 jaar geleden
    Sky kleurt alle jaren net (?) over de lijntjes. Het is niet normaal dat renners die tijdens het volledige jaar weinig of niets presteren tijdens de Tour plotseling allemaal toprenners zijn. Het was een kwestie van tijd voor ze door de mand zouden vallen. Of niet. De UCI beschermt nog altijd zijn toprenners. Een gewone modale renner had al lang een schorsing van 1 à 2 jaar aan zijn broek.
  • Ludo RUTTEN

    6 jaar geleden
    Binnenkort krijgt hij ook een uitnodiging als ere-genodigde en blijkbaar is het iedereen daarmee akkoord.Waar maakt men zich toch druk om !
  • jan van coillie

    6 jaar geleden
    ik heb inspanning astma al jaren en geloof me als ik heel veel puf gaat alles heel veel beter dus ook bij renners.
  • valee frans

    6 jaar geleden
    ik heb me al lang afgevraagd wanneer ze chris froome zouden pakken hoe die koerst dat kan niet maar gelukkig is hij nu gepakt en alles teruggeven kijk naar armstrong
  • Dany Herman

    6 jaar geleden
    Sommige producten breken andere af , ik denk dat de stropers altijd stukje voor zijn op de boswachter maar soms lukt de boswachter het om de stroper te strikken die natuurlijk van niets weet En inderdaad een spuit rijdt niet alleen de berg op maar wie aan sport gedaan heeft weet en ziet wel het verschil