Wintam - Sint-Amands

Derde Provinciale A Antwerpen

Spectaculaire ommekeer van Sint-Amands uit tegen Wintam

Het publiek zag zondag een wedstrijd met twee gezichten. Wintam leek het duel lange tijd onder controle te hebben, maar Sint-Amands zorgde voor een indrukwekkende comeback: van 2-0 naar 2-3.

Jelle Hermans opende in de eerste minuut al de score voor de thuisploeg. Wintam bouwde de marge verder uit naar 2-0 net voor het fluitsignaal toen Hermans nogmaals scoorde. Direct na de rust verkleinde Bilal Jellal de achterstand voor Sint-Amands. Jens Callebaut maakte in de 51ste minuut gelijk namens Sint-Amands. Prince Rillaerts scoorde in de 68ste minuut. Rillaerts voltooide zo de comeback van Sint-Amands, dat bracht de uiteindelijke score op 2-3.

In de laatste vijf wedstrijden heeft Wintam twee overwinningen behaald en drie keer verloren, terwijl Sint-Amands vier overwinningen en één gelijkspel heeft. Dit was de achtste overwinning van Sint-Amands met één doelpunt verschil.

DOELPUNTEN: 1' Hermans 1-0, 45' Hermans 2-0, 48' Jellal 2-1, 51' Callebaut 2-2, 68' Rillaerts 2-3.

GELE KAARTEN: 23' Vandendriessche (Wintam), 45' Callebaut (Sint-Amands), 47' Vernimmen (Wintam), 90' Jellal (Sint-Amands).