Nederlands ‘Victoria’s Secret’-model Romee Strijd deelt belangrijke levensles

Ze is nog maar 23, maar het Nederlandse topmodel Romee Strijd heeft dankzij haar internationale modellencarrière al veel levenservaring opgedaan. De belangrijkste volgens haar? Af en toe gas terugnemen van sociale media, zo schrijft ze - oh ironie - op Instagram.

vwh

“Ik wil gewoon met jullie delen dat we het tegenwoordig wat rustiger aan willen doen op YouTube en Instagram. We beseffen dat het belangrijk is om af en toe een stap opzij te zetten en te realiseren wat we hebben en er ook dankbaar voor te zijn”, schrijft ze bij een zwart-witfoto van zichzelf en haar vriend Laurens van Leeuwen. “Ik heb deze ruimte nodig om mezelf terug te vinden. Soms moét dat om uit te zoeken wat je echt gelukkig maakt. Voor mij zijn dat mijn familie, vrienden en de mensen met wie ik samenwerk.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Misleidend geluk

Volgens Strijd hebben mensen vandaag soms een vertekend beeld van wat hen gelukkig maakt. “Ze plaatsten foto’s van designerkleding online en wekken de indruk dat geld blij maakt. Het houdt ons allemaal bezig omdat we bepaalde dingen willen.” De blondine roept in hetzelfde bericht om met ons allen wat vaker stil te staan om te zien “dat geluk niet in materialistische dingen ligt, maar ontstaat vanuit jezelf.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer