Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Viviani moet Kittel doen vergeten, maar...: "Ik ben anders dan Marcel"

WielrennenElia Viviani (28) kwam naar Quick.Step als de vervanger van Marcel Kittel. Dat zijn grote schoenen om te vullen. In zijn eerste wedstrijd van het jaar maakte de Italiaanse sprinter de verwachtingen meteen waar. Viviani won, bij een temperatuur van 46 graden, de derde rit in de Tour Down Under.

0 reacties

  1. Jonge mountainbiker waagt even zijn kans in het peloton en Alaphilippe nog bejubeld: de momenten van Giro-rit 13
    1

    Jonge mountainbi­ker waagt even zijn kans in het peloton en Alaphilip­pe nog bejubeld: de momenten van Giro-rit 13

    Opnieuw Jonathan Milan boven in de Giro. Ook al had de Italiaan de belangrijkste waaier gemist. Tevergeefs probeerde hij zich terug te knokken, alleen maar om terug te waaieren. Pas vijftien kilometer later kon Lidl-Trek het gat dichten. Ook een jonge mountainbiker, een vluchter die bijna verkeerd reed, felicitaties (“Dat is Franse klasse!”) van Calmejane voor zijn landgenoot Alaphilippe - gisteren aan het feest- en het betere spurtwerk van Groves maar zeker Milan bleven bij op weg naar Cento. Ondanks een ultieme vluchtpoging van Dries De Pooter (Intermarché-Wanty) speelden de Belgen niet mee voor ritwinst. Tim Merlier had gehoopt om revanche te nemen na zijn declassering van eergisteren, maar hij kwam er niet aan te pas en strandde pas op een vijftiende plaats.
  2. Indrukwekkende Tadej Pogacar zet andermaal puntjes op de i: roze trui degradeert tegenstand en pakt vierde (!) ritzege
    19

    Indrukwek­ken­de Tadej Pogacar zet andermaal puntjes op de i: roze trui degradeert tegenstand en pakt vierde (!) ritzege

    Als een pletwals reed hij alles en iedereen in de vernieling. Tadej Pogacar bewees nog maar eens dat hij de beste renner van dit moment is. Hij pakte op de Mottolino in Livigno al z’n vierde ritzege in deze Giro en doet zo een ferme gooi naar eindwinst. Zijn concurrenten voor het roze lijken nu al helemaal uitgeteld. “Dit was één van de beste dagen van mijn carrière.”