Man wil indruk maken in nachtclub met enorme champagnefles, maar dat gaat al na enkele seconden fout

Prestigieuze nachtclubs en peperdure champagneflessen: het is een combinatie die wel vaker voorvalt. Ook deze koper liet zich verleiden tot een magnumfles champagne, maar daar heeft hij intussen veel spijt van. Toen de man de enorme fles probeerde te openen, ging het helemaal fout.

kmlo

Het ontkurken van de fles ging een stuk minder vlot dan de man in gedachten had. Net op het moment dat het hem dan toch lukte, viel de fles om. Samen met enkele mensen in zijn buurt probeerden ze nog te redden wat er te redden viel, maar dat bleek onmogelijk. Hij kreeg onmiddellijk een champagnedouche, terwijl de fles na amper enkele seconden sneuvelde.

Het tijdelijke moment van glorie werd zo wel een erg dure grap voor de zichtbaar ontgoochelde man. In totaal kan de prijs van een magnumfles champagne in nachtclubs zelfs oplopen tot maar liefst 35.000 euro. De kans dat er wat restjes overbleven om alsnog enkele glaasjes te vullen, lijkt vrijwel onbestaande.

Waar de beelden exact werden opgenomen, is niet duidelijk. Zondag kwam het filmpje op de Facebook-pagina van Ibiza Club News terecht, waar ze inmiddels al meer dan 200.000 keer zijn bekeken.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer