Elon Musk drijft de spot met zijn rivalen.
Volledig scherm
Elon Musk drijft de spot met zijn rivalen. © X

Groet de opperpinguïn: Elon Musk drijft spot met rivalen na grote panne

De storing bij Facebook en Instagram is na anderhalf uur opgelost. Gebruikers hebben weer toegang tot de apps, bevestigde Meta-woordvoerder Andy Stone. Een “technisch probleem” lag aan de oorzaak. Elon Musk, de grote baas van X, maakte handig gebruik van de panne om de spot te drijven met zijn rivalen.

  1. Speurhond vindt half miljoen euro in kelder van vriend van Jamal Ben Saddik: “Nederlandse zakenman zette witwasconstructie op voor crimineel geld”
    PREMIUM

    Speurhond vindt half miljoen euro in kelder van vriend van Jamal Ben Saddik: “Nederland­se zakenman zette witwascon­struc­tie op voor crimineel geld”

    “Dat geld komt uit de sponsoring voor zijn Instagram-account.” Kickbokser Jamal Ben Saddik stond vrijdag samen met zijn broer Saïd en een bevriende tuinaannemer terecht voor het witwassen van crimineel geld. Een huiszoeking met een geldhond bij de tuinaannemer leidde tot de ontdekking van 500.000 euro aan cash geld in de kruipkelder van zijn villa. Die villa, inclusief het zwembad van 25.000 euro, bleek eveneens gekocht te zijn met witgewassen geld van een Nederlandse sportmakelaar Karim Scharleman. Die laatste was blijkbaar ook bepalend voor de broer van Jamal, aangezien hij dankzij hem plots met een enkelband uit de cel mocht.
    Antwerpen, Wommelgem