© BELGA

HERBELEEF. STVV blijft achter met 3 op 15 na puntendeling in Westerlo

De Kanaries spelen 2-2 gelijk in de Kempen. Ito opende na een kleine tien minuten enig mooi de score. Bos schilderde eveneens knap de gelijkmaker tegen de touwen. Vlak na rust rondde Stassin een Westelse aanval met gemak af. Finaal zette de aalvlugge Bertaccini de eindstand op het bord met zijn tweede van het seizoen.

STVV
Een puntendeling in 't Kuipje. Wel weergaloze doelpunten, geen winnaar. Ito en Bertaccini nemen de Truiense hoofdrollen op zich, 2-2.
Ze vallen als vliegen bij STVV. Ook Matte Smets heeft last na een contact met Frigan.
Ogawa kan niet verder, STVV eindigt de partij met tien.
Ogawa heeft een blessurebehandeling nodig na een onzachte aanraking met de Westelse grasmat.
Ryotaro Ito loopt zich dood op de sterke Rommens.
Barnes pegelt over
De hoekschop van Delorge belandt in de tweede zone op de slof van Barnes. De Ghanees pegelt het leer in de volley net over het doel van Bolat.
Nhaili valt fluks in en kan snel een hoekschop forceren.
Invaller Vanwesemael dwingt een hoekschop af.
De toegevoegde speeltijd bedraagt minstens tien minuten.
We krijgen het debuut van Nhaili.
Wederom een dubbele wissel bij de Kemphanen.
Een gelijkspel zou een billijke uitslag zijn in de Kempen.
Op het moment van de waarheid schuift Ogawa uit. De Japanner wapende een voorzet.
Suzuki tikt over
De pas ingevallen Frigan kopt de vrije trap van Madsen tussen de palen. Suzuki ranselt de boogbal van de Kroaat uit zijn doelvlak.
Frigan kruipt voor Smets en lokt al doende een overtreding uit.