© Nico Meens

Parochiefeesten Teuven met aandacht voor streekproducten

Traditiegetrouw vinden tijdens het laatste weekend van augustus de parochiefeesten in Teuven plaats. Op zaterdag 25 augustus vanaf 14.00 uur is er voor de kinderen en hun ouders een Kinder-Zomer-Spektakel. Op zondag 26 augustus kunnen liefhebbers van snelle bolides en oude racewagens hun hart ophalen tijdens de heuvelklim richting Gieveld. In de zaal wordt de mis opgedragen (10.30 uur). Vanaf 14.00 uur zijn er verschillende optredens.

nico meens

Traditiegetrouw vinden tijdens het laatste weekend van augustus de parochiefeesten in Teuven plaats. Op zaterdag 25 augustus vanaf 14.00 uur is er voor de kinderen en hun ouders een Kinder-Zomer-Spektakel. Dit jaar wordt een parcours met spannende taken en opdrachten en creatieve oplossingen afgelegd in groepjes. Aansluitend kan iedereen genieten van de BBQ en de KLJ zorgt voor een disco-avond in open lucht.

Op zondag 26 augustus kunnen liefhebbers van snelle bolides en oude racewagens hun hart ophalen tijdens de heuvelklim richting Gieveld. In de zaal wordt de mis opgedragen (10.30 uur). Vanaf 14.00 uur zijn er verschillende optredens van de dansmarietjes, The Green Hills Country Dancers, de muziekgroep Mannen met baarden. Op de weide achter het Dorpshuis zal er rond 16.00 uur het Voerens Kampioenschap ‘Paol Houwe’ (paalkappen) plaatsvinden georganiseerd door de KV De Böschuule. Voor een hapje en een drankje (frietjes, kippenpasteitje, verse soep) zorgen de dames van de KVLV. Zij hebben ook een schitterend gebakbuffet samengesteld.

Dit jaar is er voor het eerst een streekproductenmarkt vanaf 13.00 uur. Verschillende lokale producenten presenteren onder meer honing, kaas, streekbieren, fruit, siroop, wijn, escargots, boter … .

Na de eucharistiering om 10.30u is er Frushoppen met DJJP.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer