Nintendo
Volledig scherm
© Nintendo

Nintendo Switch al 10 miljoen keer verkocht, met dank aan Super Mario en Zelda

gamesNintendo heeft wereldwijd al 10 miljoen Switch-spelconsoles verkocht. Dat meldt het bedrijf op basis van de interne verkoopcijfers. De Switch verscheen in maart nadat de vorige console, de Wii U, niet kon doorbreken.

3 reacties

  • Alessandro Milanista

    6 jaar geleden
    En ik ben een gelukkige eigenaar : gaming thuis en on the road... Wedden dat Sony en Microsoft over 4 jaar ook een hybride console "uitvinden"... Nintendo probeert tenminste telkens iets nieuws (ondanks tegenslagen Wii U) op de markt te brengen ipv telkens 10 pixels meer op 1 millimeter te plaatsen... ik noem geen namen.
  • Marc Vingtcent

    6 jaar geleden
    Je kan ook stellen dat mike zelf neuzelt gezien het feit dat de switch momenteel meer verkocht wordt dan zijn beide concurrenten samen. De concurrentie is bovendien al bezig sinds 2013 om aan die cijfers te komen. Waarom het voor sommige mensen zo moeilijk is om toe te geven dat Nintendo het gewoon super goed doet is me een raadsel.
  • mike dierickx

    6 jaar geleden
    Je zou ook kunnen stellen dat ze nog maar 10 miljoen exemplaren hebben verkocht, in vergelijking met de verkoopcijfers van de concurrentie stelt het niets voor. Zolang de "third party" game ontwikkelaars er niet en masse op springen zal het geneuzel in de marge blijven en enkel de ninetendo fan boys aanspreken