Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Lauren Bush bevalt twee dagen na overlijden oma Barbara Bush

Lauren Bush Lauren is bevallen van een zoontje genaamd Max. Bush en echtgenoot David Lauren verwelkomen hun tweede kindje slechts twee dagen na het overlijden van grootmoeder Barbara Bush.

0 reacties

  1. ‘Sing Again’-kandidaat Pim Symoens: “Zonder mij was er wellicht nooit sprake geweest van ‘Blokken’”
    Mediawatchers

    ‘Sing Again’-kandidaat Pim Symoens: “Zonder mij was er wellicht nooit sprake geweest van ‘Blokken’”

    Hij werd in 2005 na zijn finaleplaats in de talentenschool ‘Star Academy’ gebombardeerd tot opvolger van Koen Wauters, maar eigenlijk zal Pim Symoens vooral in de Vlaamse tv-geschiedenis worden ingeschreven als de jongen die ervoor zorgde dat Vlaanderen ‘Blokken’ kreeg. “Ik had zolang bij mijn ouders gezaagd voor een GameBoy. Toen ze bezweken voor mijn gezaag, was het vooral mijn vader die Tetris speelde en zo op het idee van Blokken kwam. De rest is tv-geschiedenis”, zo vertelt Pim Symoens in de podcast ‘HLN Mediawatchers’.
  2. “In het begin stonden inwoners hier zeer sceptisch tegenover mij”: kijk binnen in restaurant van ‘Familie’-acteur Roel Vanderstukken
    Play
    Showbits
    1

    “In het begin stonden inwoners hier zeer sceptisch tegenover mij”: kijk binnen in restaurant van ‘Familie’-ac­teur Roel Vanderstuk­ken

    ‘Familie’-acteur Roel Vanderstukken (47) is ondertussen al een half jaar eigenaar van een eigen brasserie in Kontich. “Toen ik en mijn zakenpartner plots voor de gesloten deur stonden bij de zaak waar we altijd afspraken dachten we: dit kunnen we niet laten gebeuren ”, aldus Roel. “In het begin waren ze in Waarloos sceptisch, ondertussen voel ik me helemaal thuis", vult hij aan. Hoe betrokken is Roel bij de zaak? En heeft de extra job invloed op zijn rol in ‘Familie’? In deze Showbits kom je het te weten.