© Play4, Getty Images

Passage van Bart De Pauw in De tafel van Gert zorgt voor kijkcijferrecord

Dinsdag kwam Bart De Pauw na jaren afwezigheid op het scherm opnieuw de huiskamers binnen. En dat bezorgde Gert Verhulst meteen een kijkcijferrecord. ‘De tafel van Gert’ van dinsdag met was de best bekeken aflevering ooit van de talkshow. De teller stond volgens zender Play 4 donderdagmiddag op ruim 530.000 kijkers.

vea
Bron: Belga

In de speciale uitzending van ‘De Tafel van Gert’ zat er anders dan gebruikelijk maar één gast aan de tafel van presentator Gert Verhulst. Televisiemaker Bart De Pauw kwam bijna een uur lang aan het woord over zijn veroordeling in 2021 wegens stalking.

De voorbije weken kwam er weer aandacht voor de zaak, omdat de VRT de uitzending van de documentaire ‘Het proces dat niemand wou’ over De Pauw eerst tegenhield maar uiteindelijk toch op antenne liet gaan.

Die driedelige docureeks, waarin verschillende vrouwen getuigen over het gedrag van De Pauw, lokte de voorbije weken al heel wat kijkers naar VRT Canvas. Naar het laatste deel keken meer dan 420.000 mensen.

LEES OOK. ANALYSE. Bart De Pauw heeft gezegd wat hij wilde zeggen, de slachtoffers ook. Het is tijd om de zaak af te sluiten

LEES OOK. Bart De Pauw over zijn daden: “Ik heb daar heel mijn gezin, een bedrijf en die dames in meegesleurd”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER