Na nieuwe tegenslag: Xandee moet afhaken voor ‘Het Zingpaleis’

© Roland Hermans

Vorige week is zangeres Xandee onder het mes gegaan en werd er een gezwel weggehaald in haar baarmoeder. Het was een zware, geslaagde ingreep, maar het herstel duurt langer dan gehoopt, waardoor ze ook de komende dagen nog verplicht moet rusten. Xandee gelast daardoor met spijt haar geplande optreden in ‘Het Zingpaleis’ af.

ehu

“Ze heeft alles geprobeerd wat binnen haar mogelijkheden lag, maar helaas moet Xandee haar wederoptreden, dat nu zaterdag gepland was op ‘Het Zingpaleis’ in de Hasseltse Ethias Arena, uitstellen”, klinkt het in een persbericht van de organisatoren. “Xandee vindt het doodjammer, maar het is voor de goede zaak.”

LEES OOK. Na hartproblemen opnieuw verschrikkelijk nieuws voor Xandee: “Ik heb een tumor in mijn baarmoeder”

Na haar bijna fatale hartoperatie werkte Xandee de voorbije maanden intens aan een terugkeer op het podium. Positief en super gemotiveerd keek ze uit naar 25 november, de datum van ‘Het Zingpaleis’, een ‘fout’ zangfeest in de Hasseltse Ethias Arena. Daar zou ze haar legendarische songfestivalplaat ‘1 Life’ nog eens live komen brengen.

In volle voorbereiding voor haar avond, werd ze vorige week getroffen door een stekende pijn, afkomstig van een gezwel dat ondertussen is weggenomen. Het werd al snel duidelijk dat zingen nog geen optie is en dat ze ook de komende dagen nog voldoende moet rusten.

Het Zingpaleis vindt nu zaterdag 25 november plaats in de Hasseltse Ethias Arena. De Romeo’s zijn de gastheren en ontvangen ook gastartiesten als Sandra Kim, Liliane Saint-Pierre, Loredana en 2Fabiola én Katrina (zonder The Waves). “Doodjammer dat Xandee er niet bij kan zijn, maar uitstel is geen afstel hé. Ze moet rusten, maar dat is voor de goede zaak. We gaan haar zaterdag op ons Zingpaleis niet vervangen, maar we gaan wel een extra liedje spelen, waarmee we haar vanop afstand veel beterschap toewensen”, klinkt het bij De Romeo’s.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen