Harry Destecroix is plots een van de rijkste Britten.
Volledig scherm
Harry Destecroix is plots een van de rijkste Britten. © Unit DX

Britse student in één klap honderden miljoenen euro rijker

De 31-jarige doctoraatsstudent Harry Destecroix is plots een van de rijkste Britten. Hij verkocht zijn chemiebedrijfje voor ongeveer 800 miljoen dollar (695 miljoen euro) aan het Deense farmabedrijf Novo Nordisk.

13 reacties

  • An Vanden Bossche

    6 jaar geleden
    Ik zie niet in waarom je rijker wordt door iets te verkopen. Stel je hebt een huis dat 100000 waard is en verkoopt het, dan heb je nog altijd 100000 toch?
  • CHRISTIANA DE GEEST

    6 jaar geleden
    Dat deze dingen gebeuren heb ik ook al meermaals gehoord of gelezen. Want inderdaad, de huidige producten moeten nog een tijdje mee om de opzoekingswerken te financieren en dan nog winst halen... Zo zijn wij alweer jaren verder voor dat betere medicijn in de handel komt. Maar gelukkig word er toch nog gezocht.
  • Ronald Van Beneden

    6 jaar geleden
    Hahaahaaha een medicijn? Iemand chronisch verslaafd aan pillen of injecties maken is geen genezing. Het is alleen iemand van medicatie afhankelijk maken. Voor de rest knap gedaan maar wat gaat het kosten?Deze product/marktontwikkeling draagt een enorme bijdrage in zich voor patiënten en de gemeenschap als het in productie genomen wordt. Het advies van Goldman zal als inhoud de volgende raad bevatten:'Denk aan uw business model en graaien maar. De gemeenschap betaald toch.'
  • Dirk Peeters

    6 jaar geleden
    In 1 klap? Bedrijf bestaat al vijf jaar!
  • Geert Van de Moortele

    6 jaar geleden
    De suikervretende massa en maatschappij mag dus op zijn elan doorgaan.