getty
Volledig scherm
© getty

Twilight-ster Talyor Lautner is kapot van verdriet

Taylor Lautner is in rouw. De 26-jarige acteur heeft afscheid moeten nemen van zijn geliefde maltezer Roxy die 13 jaar geleden mee aan de wieg van zijn acteercarrière stond. Op Instagram maakte de Amerikaan het droevige nieuws bekend. 

0 reacties

  1. “Ik werd ontslagen omdat ik hem in de ogen keek”: ooit een grote ster, zo gaat het nu met ‘Austin Powers’-acteur Mike Myers
    PREMIUM
    Celebrities

    “Ik werd ontslagen omdat ik hem in de ogen keek”: ooit een grote ster, zo gaat het nu met ‘Austin Po­wers’-ac­teur Mike Myers

    ‘Austin Powers’. ‘Wayne’s World’. ‘Shrek’. Begin jaren 2000 viel er niet te ontkomen aan Mike Myers (60). De Canadees reeg de ene na de andere blockbuster aan elkaar, tot verschillende rechtszaken en enkele grote flops z'n ster danig deden tanen. Wat is er precies gebeurd? En hoe vult Myers z'n dagen nu? “Wanneer hij nood had aan chocolade, kwam iemand aanrennen om hem een snoepje aan te reiken. Dat is wat diva’s doen, neem ik aan.”
  2. EIGEN KIJK. “De diskwalificatie van Joost Klein is helaas de wereld zoals die sinds enkele jaren wordt geboetseerd”
    PREMIUM

    EIGEN KIJK. “De diskwalifi­ca­tie van Joost Klein is helaas de wereld zoals die sinds enkele jaren wordt geboet­seerd”

    Het blijft de enige show waarbij een mens zichzelf hoort zeggen: “Staat die kerel echt in zijn bloot achterwerk?” en “Estland, waar ligt dat eigenlijk?” Sinds zaterdag is het ook een avond waarbij je moet hopen dat elke kandidaat het overleeft, en een organisatie vanalles doodzwijgt. Onze journaliste Nadine Van Der Linden keek met scoreblad in de hand, geamuseerd en tegelijk hoofdschuddend. “Eurosong was altijd een venster op de wereld, maar die wereld valt nog maar moeilijk te begrijpen.”