Pamela Des Barres naast Jimmy Page (l) en Keith Moon (r).
Volledig scherm
Pamela Des Barres naast Jimmy Page (l) en Keith Moon (r). © Rv

Pamela, de 'femme fatale' van de rockgoden: "Geweldige seks is voor mij hetzelfde als God aanraken. En dat heb ik mogen ervaren"

GroupiesPamela Des Barres heeft de lakens gedeeld met de grootste rockgoden aller tijden. Denk maar aan Mick Jagger (Rolling Stones), Jimmy Page (Led Zeppelin) en Keith Moon (The Who). Maar ook een countryartiest als Waylon Jennings raakte in haar verleidelijke netten verstrikt. Geen wonder dus dat ze de ultieme groupie genoemd werd. In 1987 schreef de 'femme fatale' een boek over haar wilde avonturen, de pittige memoires zouden snel uitgroeien tot een bestseller. Nu blikt Pamela nog één keer terug op die onvergetelijke periode. "Met Page was het ware liefde."

27 reacties

  • Chris Devlaeminck

    6 jaar geleden
    Zelf niets kunnen maken van het leven en dan maar je karretje aan dat van een ander hangen. Dat gaat nu eenmaal makkelijker voor een vrouw dan voor een man. Zeker als ze hun best doen wat seks betreft. Mannen zijn daar nogal mee gediend.
  • chantal prez

    6 jaar geleden
    Op die oude foto met haar lange blonde haar met Mick Jagger doet ze me denken aan het andere lief van Jagger, Marianne Faithful. En ja,Ronald Polutnik, roem erotiseert.Heb hier nog niet veel mannen gezien met het uiterlijk van een Jim Morrison ook al niet.
  • Jeff Pastoors

    6 jaar geleden
    Ik dacht dat Marianne Faithfull de ultieme "groupie"was?
  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    Er zijn vrouwen waarvoor je als man moeilijk niet kan vallen. Misschien mogen vrouwen daar best maar blij mee zijn.
  • urbain schotte

    6 jaar geleden
    Inderdaad Johnny De Sutter, er bestaan woorden voor zulke dames, namelijk 'groupies', en dat is heel wat anders dan 'prostituées' waar jij zonder twijfel allusie op maakt. Bij die tweede categorie gaat het om 'betaalde seks' in tegenstelling tot de eerste groep. "Oordeel niet en ge zult niet geoordeeld worden".