Janet Jackson, Jennifer Lopez en Z LaLa op de rode loper van de 2018 Billboard Music Awards in Las Vegas
Volledig scherm
Janet Jackson, Jennifer Lopez en Z LaLa op de rode loper van de 2018 Billboard Music Awards in Las Vegas © Reporters

Niet iedereen scoorde op de rode loper van de Billboard Music Awards

Zondagnacht keerden de Billboard Music Awards terug naar Sin City om 's werelds favoriete muzikanten te eren. Maar de awards en de optredens waren slechts de helft van de fun. Wie droeg wat... en waarom? Ontdek hier de opvallendste looks van de rode loper.  

0 reacties

  1. INTERVIEW. Koen & Nono Wauters: “Nono is 17 en wil vooral gáán, maar het is erg fijn om te zien dat hij ook empathisch is”
    1

    INTERVIEW. Koen & Nono Wauters: “Nono is 17 en wil vooral gáán, maar het is erg fijn om te zien dat hij ook empathisch is”

    Drie maanden lang werkten 68 kinderen van het Kinderrevalidatiecentrum (KRC) UZ Gent aan de nieuwe versie van ‘En dans’ van Clouseau. Ze hebben één ding gemeen: ze timmeren aan de weg terug, nadat hun gewone leventje drastisch veranderde door een verkeersongeval, een hersentumor, brandwonden of een amputatie. De making of van de videoclip mondde uit in de documentaire ‘Mijn andere lichaam’ en is uitermate ontroerend. Wij spraken met Koen (56) en Nono (17) Wauters, peters van het revalidatiecentrum.
  2. Alex Callier van Hooverphonic leed aan depressie: “Mijn vrouw heeft mij de tourbus op moeten stampen”
    PREMIUM
    MUZIEK

    Alex Callier van Hooverpho­nic leed aan depressie: “Mijn vrouw heeft mij de tourbus op moeten stampen”

    “Geike is eigenlijk altijd onze zangeres gebleven.” De nieuwe plaat ‘Fake Is The New Dope’ van Hooverphonic is het eerste album waaraan frontvrouw Geike Arnaert (44) geschreven heeft sinds haar vertrek uit de groep. De band, ook bestaande uit Alex Callier (52) en Raymond Geerts (64), is doorheen de jaren al meermaals veranderd van formatie, maar is nu meer dan ooit verenigd. Wij spraken het trio over nepheid, hoe Callier uit z'n depressie raakte en hoe ze op elkaars lip zitten. “Ik vind het fantastisch dat plastische chirurgie bestaat.”