Lady Gaga bezocht het Rode Kruis.
Volledig scherm
Lady Gaga bezocht het Rode Kruis. © Instagram

Lady Gaga deelt pizza uit aan slachtoffers branden

CelebritiesLady Gaga heeft dinsdagavond een verrassingsbezoek gebracht aan een evacuatiecentrum in Los Angeles. De zangeres liet op haar Instagram story zien dat ze pizza, koffie en ansichtkaartjes uitdeelde aan de mensen die vanwege de enorme bosbranden hun huis hebben moeten verlaten.

0 reacties

  1. KIJK. Spice Girl wordt 50. David Beckham deelt nooit eerder vertoonde beelden van jonge Victoria
    celebrities

    KIJK. Spice Girl wordt 50. David Beckham deelt nooit eerder vertoonde beelden van jonge Victoria

    David Beckham (48) deelt op Instagram een lief filmpje voor de vijftigste verjaardag van zijn vrouw Victoria. Een jonge Brooklyn en Romeo Beckham wensen hun moeder een gelukkige verjaardag, waarna we ook een piepjonge Victoria zien doorheen de jaren. Van kinderfoto’s tot filmpjes van haar popcarrière bij de Spice Girls tot haar dagen als modeontwerpster. Ook de andere leden van de Spice Girls laten haar vijftigste verjaardag niet zomaar voorbijgaan. Ze delen foto’s en video’s van herinneringen die ze samen maakten.
  2. Suri Cruise is officieel 18, en dat is geen goed nieuws voor Scientology: “Ze mag zich nu uitspreken over haar vader”
    PREMIUM
    Celebrities

    Suri Cruise is officieel 18, en dat is geen goed nieuws voor Scientolo­gy: “Ze mag zich nu uitspreken over haar vader”

    Suri Cruise, de dochter van Tom Cruise en Katie Holmes (45), is donderdag 18 geworden. Het meisje floreert op alle gebieden, en toont dezelfde creativiteit als haar ouders. Heeft daar, behalve genetisch, absoluut geen aandeel in: papa Tom (61), die al 11 jaar alle contact met haar weigert. Hoe zal hun relatie veranderen nu Suri meerderjarig is? En wat met de invloed van Scientology? Zo gaat het vandaag met de ‘verloren dochter’ van Hollywood.