Eredivisie > Regulier / Speeldag 6

FC Utrecht - PSV

1 - 7
Zakaria Labyad21'
15'Jürgen Locadia40'Hirving Lozano49'Jürgen Locadia68'Jürgen Locadia80'Marco van Ginkel85'Jürgen Locadia89'Steven Bergwijn

21' Doelpunt

1-1 Zakaria Labyad

25' Geel

Sean Klaiber

32' Geel

Jean-Christophe Bahebeck

61' Wissel

in: Gyrano Kerk
out: Cyriel Dessers

61' Wissel

in: Lukas Görtler
out: Jean-Christophe Bahebeck

70' Wissel

in: Giovanni Troupée
out: Sean Klaiber

84' Rood (direct)

Giovanni Troupée

15' Doelpunt

0-1 Jürgen Locadia

40' Doelpunt

1-2 Hirving Lozano
Assist: Jürgen Locadia

48' Geel

Nicolas Isimat-Mirin

49' Doelpunt

1-3 Jürgen Locadia
Assist: Hirving Lozano

65' Geel

Derrick Luckassen

68' Doelpunt

1-4 Jürgen Locadia
Assist: Jorrit Hendrix

69' Wissel

in: Pablo Rosario
out: Derrick Luckassen

74' Wissel

in: Bart Ramselaar
out: Jorrit Hendrix

80' Doelpunt

1-5 Marco van Ginkel

81' Wissel

in: Steven Bergwijn
out: Gastón Pereiro

85' Doelpunt

1-6 Jürgen Locadia

89' Doelpunt

1-7 Steven Bergwijn
Start wedstrijd 12:31 Plaats Utrecht Stadion Stadion Galgenwaard Toeschouwers 22 006 Scheidsrechter Serdar Gözübüyük

PSV geeft Utrecht en Cyriel Dessers voetballes en scoort zeven (!) keer

Utrecht heeft zondag een erg pijnlijke thuisnederlaag geleden tegen PSV. De ploeg uit Eindhoven vernederde het team van Cyriel Dessers met 1-7. Jürgen Locadia was bij PSV de grote uitblinker met vier treffers.

Locadia (15.) bracht PSV op voorsprong, maar Utrecht reageerde met de gelijkmaker van Labyad (21.) op penalty. De bezoekers walsten nadien over Utrecht. Lozano (40.) zorgde voor een 1-2 ruststand, en na de pauze diepten opnieuw Locadia (49., 68. en 85., pen), van Ginkel (80., pen) en Bergwijn (90.) de score verder uit. Thuisspeler Troupée liep in het slot, enkele minuten na zijn invalbeurt, nog tegen de rode kaart aan.

Dessers werd op het uur bij Utrecht naar de kant gehaald. Aan de overzijde bleef Dante Rigo op de bank.

PSV blijft de stand aanvoeren met vijftien punten uit zes duels. Utrecht (9 punten) staat achtste.