© Sven Dillen

Om ter sexiest in de regen: less is more op eerste dag Extrema Outdoor

Minuscule topjes en rokjes of andere niemendalletjes tot net (niet) over de billen: het natte en frisse weer liet veel festivalgangers letterlijk koud. Wij vereeuwigden de opvallendste verschijningen op foto.

Lien Vande Kerkhof

Parisiennes Margaux en Kate gaan naar eigen zeggen altijd om ter ‘feeëriekst’ naar technofestivals. “We vinden het fijn om onze outfits te doen matchen.”

Melanie en Frederique© Sven Dillen

Melanie en Frederique uit Zonhoven en Hasselt dansen zich met hun paraplu’s door de menigte. “We zijn goed voorzien op dit druilerige weer, maar vinden het toch belangrijk om kleur te dragen. Zo zijn we de zonnestraaltjes van Extrema.”

© Sven Dillen

“Hot girls like techno”, gniffelen de Engelse Victoria en Heidi over zichzelf. “Dit festival is Heidi’s verjaardagscadeau. We hadden al jaren het plan om eens naar Extrema Outdoor te komen. Waar ik die inspiratie voor mijn masker heb gehaald? Ik heb er een keertje over gedroomd.”

Victoria en Heidi© Sven Dillen

De Hasseltse Marissa beschrijft haar outfit als lekker en wild en naakt. “Voor de komende dagen heb ik nog een korter broekje en een kleiner bovenstuk”, lacht de twintiger, die drie dagen lang op de camping verblijft. “Blote benen drogen trouwens sneller op dan wanneer je een lange broek draagt. In mijn locker ligt wel nog een trui, voor als het straks kouder wordt.”

Marissa© Sven Dillen

“Waarom ik een jurk draag?”, herhaalt Dimitri uit Luik onze vraag. “Waarom dragen de meeste mensen een jurk? Omdat ze zich daar vrijer in voelen natuurlijk!”

Dimitri© Sven Dillen

Dit is de tweede editie van Extrema Outdoor voor de Waaslandse Kathy, die alleen een vrijdagticket heeft. “Ik heb helaas andere verplichtingen tijdens de rest van het weekend”, zucht de blauwharige wervelwind, die een pakje draagt in dezelfde tinten als die van haar kapsel. “Buiten mijn make-up, zie ik er vandaag gewoon uit als mezelf. Op mijn werk verschijn ik altijd even kleurrijk. Mijn collega’s zijn dat gewoon en kennen mij zo. Ik heb geen zin om als een grijze muis door het leven te gaan.”

Kathy© Sven Dillen

Helemaal uit Italië, zonder regenjas: Kimberley is voor het eerst op Extrema en vindt de omgeving met het meer te gek. “Ik zie er altijd zwart en sexy uit op festivals, ik ben trots op mijn lichaam.”

Kimberley© Sven Dillen

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer