De delegatie is klaar voor de reis;© rr

Schoonheidsspecialistes leren alles over suikerontharing: “Minder last dan na gebruik van een klassiek scheermes”

Westerlo -

Een groep van Vlaamse 25 schoonheidsspecialistes zit momenteel in Polen om zich te verdiepen in de techniek van suikerontharing. Dat is een veilige en effectieve methode om alle delen van het lichaam te ontharen met honderd procent natuurlijke producten.

Royx Pro is een Pools merk gespecialiseerd in suikerontharing. In België wordt het merk sinds 2016 verdeeld door Dré Cosmetics, een groothandel voor schoonheidsspecialistes uit Westerlo. In 8 jaar tijd heeft Dré Cosmetics suikerontharing in België op de kaart gezet. Meer dan 600 schoonheidsinstituten kozen ondertussen resoluut voor deze techniek.

Volgens deskundigen heb je met suikerontharing minder last van ingegroeide haartjes, irritaties en allergieën dan dat je met een klassiek scheermes jezelf thuis onthaart. Een groep schoonheidsspecialisten mag nu op bezoek bij de producent.

“Tijdens deze professionele suikerreis wordt de productiehal van Royx Pro bezocht waar suikerpasta nog steeds op een artisanale manier gemaakt wordt”, weet Silvie Quirynen van Dré Cosmetics. “Ook volgt er een doorgedreven opleiding suikerontharing door de Poolse hoofdtrainster.”

Een archiefbeeld uit de productie.© rr

“Bovendien volgen onze schoonheidsspecialistes verschillende sales- en marketingtrainingen en zijn er netwerkmomenten onder leiding van Dré Cosmetics. Tenslotte staat er ook een bezoek aan het concentratiekamp van Auschwitz op het programma.” (mph )

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners