Davo Puurs B - VV Duffel

Derde Provinciale A Vrouwen Antwerpen

Davo Puurs B verslaat VV Duffel met 3-1

VV Duffel verloor de zesde wedstrijd op rij. Het ging zaterdag met 3-1 onderuit in de uitwedstrijd tegen Davo Puurs B.

Lize Borms opende na slechts vijf minuten de score voor de thuisploeg. Davo Puurs B voerde de voorsprong vroeg in de wedstrijd op naar 2-0 toen Imein De Bleser scoorde in de 12de minuut. Grasura Te-Nzapa bracht in de 41ste minuut de thuisploeg op 3-0. Met nog zes minuten op de klok verkleinde Annelies Paul Hens de achterstand voor VV Duffel. Maar VV Duffel was niet bij machte vaker te scoren.

Davo Puurs B heeft in de laatste vijf wedstrijden drie overwinningen behaald en twee keer verloren, terwijl VV Duffel vijf nederlagen heeft.

De volgende wedstrijd van Davo Puurs B is op zaterdag 27 april om 15 uur uit tegen Sint-Amands. VV Duffel speelt op dezelfde dag om 19.30 uur thuis tegen Heindonk.

DOELPUNTEN: 5' Borms 1-0, 12' De Bleser 2-0, 41' Te-Nzapa 3-0, 84' Hens 3-1.

GELE KAARTEN: 30' Oualgouh (VV Duffel), 60' Verlinden (Davo Puurs B).