Claire Foy en Matt Smith spelen de Queen en Prince Philip in 'The Crown'.
Volledig scherm
Claire Foy en Matt Smith spelen de Queen en Prince Philip in 'The Crown'. © Photo News

Opvallend: Netflix-serie'The Crown' toont prins Philip als seksverslaafde

TVDe immens populaire Netflix-reeks 'The Crown', over het leven van de Engelse Queen Elizabeth II, veroorzaakt controverse, omdat prins Philip erin wordt geportretteerd als seksverslaafde flierefluiter die de koningin meerdere keren bedroog. 

0 reacties

  1. ‘Special forces’, ‘De expeditie’ en ‘Kamp Waes’: wat bezielt deelnemers om deel te nemen aan extreme programma’s?
    PREMIUM
    TV

    ‘Special forces’, ‘De expeditie’ en ‘Kamp Waes’: wat bezielt deelnemers om deel te nemen aan extreme programma’s?

    “Het gevoel dat je gaat sterven, dat heb ik er niet voor over.” Dixit een emotionele Nora Gharib (30) na de eerste zwemproef in ‘Special Forces‘, waarna ze er de brui aan gaf. Eerder in het tv-seizoen zagen we kandidaten al tot het uiterste gaan in ‘Kamp Waes’ en ‘De expeditie: Groenland’. Flirten tv-makers in de strijd om de kijker niet te veel met de grens van wat nog veilig is? ‘Dag Allemaal’ vroeg het aan diverse experten ter zake: “Eigenlijk zou er telkens een waarschuwing bij moeten komen.”
  2. Gers Pardoel vertelt waarom hij écht opstapte bij ‘Special Forces’: “Die ene opmerking van de instructeurs was de druppel”
    PREMIUM
    TV

    Gers Pardoel vertelt waarom hij écht opstapte bij ‘Special Forces’: “Die ene opmerking van de instruc­teurs was de druppel”

    “Ik kán niet meer.” Met die woorden zette Gers Pardoel (42) maandag een punt achter z’n deelname aan ‘Special Forces’. De zanger groeide de voorbije weken uit tot een van de meest omstreden en ongehoorzame kandidaten. “Of ik problemen heb met gezag? Misschien een béétje”, lacht de Nederlander, die ook de échte reden van z’n vertrek deelt. “Van een gebroken been of arm kan je makkelijk revalideren, maar als je mentaal crasht, raak je er minder snel bovenop.”