Grootste editie van Halle Proeft ooit serveert streekgerechtjes

De vierde editie van Halle Proeft wordt de grootste ooit. Liefst 32 standhouders presenteren vrijdag 22 juni van 15 tot 24u hun lekkerste (streek)producten op het dorpsplein rond de kiosk.

jvs

Producenten, verenigingen en horeca serveren hapjes en drankjes op het bekende terrein, dat voor deze editie wordt uitgebreid met de parking aan de frituur. Die dag is er dus een parkeerverbod op die parking. “We nodigen iedereen daarom uit om te voet of per fiets te komen. Er is een ruime fietsenparking achter de oude en achter de nieuwe turnzaal”, melden organisatoren Fries Lefevere, Tom Sleeuwaert, Leentje Vervliet en Belinda Peeters van Halle Leeft.

Naast de vertrouwde standhouders tekenen heel wat nieuwkomers present. Zo doet Residentie Halmolen voor het eerst mee met het concept ‘Bij de bomma’. Bezoekers kunnen genieten van hapjes en drankjes uit grootmoeders tijd: balletjes in tomatensaus, tafelbier, Babycham, Elixir d’Anvers,...

Om 15.15u is er een optreden van leerlingen van het eerste jaar van de school Pierenbos en om 20u geeft harmonie Sint-Martinus een concert op de kiosk.

www.halleproeft.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER