© Richard Shotwell/Invision/AP

Superfans barsten in tranen uit als ze plots Billie Eilish in de videochat zien verschijnen

De Amerikaanse zangeres Billie Eilish deed drie Britse fans in tranen uitbarsten toen ze hen plots belde via FaceTime.

wver
Bron: Daily Mail

Laura, Bower en Grace waren uitgenodigd door de Britse radiozender BBC Radio One, naar aanleiding van de release van het derde album ‘Hit Me Hard and Soft’ van de 22-jarige Billie Eilish. Tijdens het beluisteren van de nummers kregen de drie vrienden plots een FaceTime-oproep van hun grote idool.

Ze barstten in tranen uit, waarna Grace zich als eerste wist te herpakken en liet weten dat ze “eigenlijk geen woorden heeft” voor wat ze op dat moment voelde. “Ik kan niet uitleggen hoeveel ik hou van de muziek die jij maakt”, luidde het. “Je hebt mijn leven gered”, voegde Laura hier nog aan toe. “Ja, je hebt ook het mijne gered”, beaamde Grace.

LEES OOK. RECENSIE. “Vorig jaar nog tegen wil en dank geout, nu viert ze haar geaardheid op nieuwe album”: onze recensent prijst Billie Eilish

Radiopresentator Jack Saunders wilde ook Bower nog aan het woord laten en vroeg haar welk nummer van Billie ze het liefst van al hoort. “Ik hou van LUNCH”, liet het meisje zich, tussen enkele tranen door, ontvallen. “Nee, ik hou van jullie, ik hou zoveel van jullie”, repliceerde Eilish.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER