Sjoukje Hooymaayer
Volledig scherm
Sjoukje Hooymaayer © ANP

‘Zeg ’ns Aaa’-actrice Sjoukje Hooymaayer (78) overleden

ShowbizzActrice Sjoukje Hooymaayer (78), bij het grote publiek bekend van haar hoofdrol in de succesvolle tv-komedie 'Zeg 'ns Aaa', is eergisteren overleden. Dat heeft theaterproducent en oud-collega Hans Cornelissen namens de familie bekendgemaakt. Hooymaayer overleed aan de gevolgen van kanker. 

2 reacties

  • Erwin De Meyer

    6 jaar geleden
    Zeg 'ns Aaa , waar is de tijd gebleven ? Rust zacht meisje.
  • ISABEL FRANCOIS

    6 jaar geleden
    Rust zacht dokter van der Ploeg.Bedankt om deel uit te maken van mn kindertijd.
  1. Sam Gooris krijgt bij nieuwe solosingle voor het eerst hulp van zoon Kenji: “Supertrots op het resultaat”
    Play
    Showbits
    8

    Sam Gooris krijgt bij nieuwe solosingle voor het eerst hulp van zoon Kenji: “Supertrots op het resultaat”

    Het heeft bijna 10 jaar geduurd, maar Sam Gooris (51) pakt nog eens uit met een nieuwe solosingle. Aan populariteit heeft de man geen gebrek, want met klassiekers als ‘Laat Het Gras Maar Groeien’, ‘Basketsloefkes’ en ‘Marijke’ draait de sympathieke zanger al jaren succesvol mee in de Vlaamse showbizz. “Met alle respect voor mijn collega’s, maar ik ben écht niet bezig met records, nominaties of hoeveel optredens ik per jaar heb. Ik vind het vooral super fijn dat ik na al die jaren nog steeds zoveel kansen krijg om op te treden”, vertelt hij. Onder impuls van zijn vrouwtje Kelly Pfaff, die al een tijdje zijn management verzorgt, is er nu de release van ‘Arrivederci’.
  2. Adieu, Maestro: wanneer krijg jij je nieuwe bankkaart? En vanwaar de (verplichte) switch?
    Spaargids.be

    Adieu, Maestro: wanneer krijg jij je nieuwe bankkaart? En vanwaar de (verplichte) switch?

    Houders van een Maestro-bankkaart moeten afscheid nemen van hun oude kaart en krijgen een nieuwe Debit Mastercard of Visa Debit in de plaats. Wanneer is die switch gepland? Wat zijn de verschillen tussen je oude en nieuwe kaart? En wat als je met je oude Maestro een hotel reserveerde, maar ter plaatse aankomt met je nieuwe exemplaar? Drie vaak gestelde vragen, waarop Spaargids.be drie duidelijke antwoorden formuleert.