VIDEO. Iga Swiatek won al twee Porsches in Stuttgart en gaat voor derde: “Voor een extra Porsche maak ik wel plaats in mijn garage”

In 2023 mocht Swiatek deze blauwe Porsche Taycan Turbo S Sport Turismo mee naar huis nemen. Het jaar ervoor een rode.© REUTERS

Het tennistornooi van Stuttgart (Filderstadt) wordt gesponsord door Porsche, dat zijn hoofdzetel in de buurt heeft. De Duitse autofabrikant geeft ieder jaar een bolide weg aan de winnares van het WTA-tornooi. De Poolse nummer één van de wereld mocht de auto de voorbije twee jaar mee naar huis nemen en dus wilde de speaker na haar zege tegen Elise Meretens in de 1/8ste finales (6-3 en 6-4) weten of er wel nog plaats is voor een derde. “Er kan altijd een Porsche bij. Ik zal wel plaats maken”, aldus Swiatek.

Michael Van Damme

In 2023 mocht Swiatek een blauwe Porsche Taycan Turbo S Sport Turismo mee naar huis nemen, goed voor een prijskaartje van zo’n 220.000 euro. Het jaar ervoor kreeg ze een rode Taycan GTS Sport Turismo, een wagen van zo’n 150.000 euro.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

XXX

Aangeboden door onze partners

HOOFDPUNTEN

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen