© BELGA

“Voor de wedstrijd op Club Brugge kregen we telefoon dat hij naar AA Gent wilde”: Dimitri de Condé komt met uitleg over vertrek Wouter Vrancken

Geen Wouter Vrancken op de bank bij KRC Genk tijdens de wedstrijd tegen Anderlecht. De samenwerking tussen Genk en Vrancken werd deze week beëindigd. Head of football bij de Limburgers Dimitri de Condé kwam bij Eleven/DAZN met uitleg.

Maxime Caeyman

“Wij hebben voor de wedstrijd op Club Brugge een telefoontje gehad van de entourage van Wouter waarbij ze aangaven dat Wouter wilde vertrekken naar AA Gent”, zo vertelt De Condé. “Dat kwam even binnen. We hebben dan een gesprek gehad na de thuiswedstrijd tegen Club Brugge en dan maandag een laatste gesprek waarbij we als club aangaven dat we twee scenario’s hadden. Scenario één, wat nog altijd het beste was, was dat we rond de tafel zouden zitten, een keer goed op de tafel kloppen maar wel nog elkaar met elkaar verdergaan. Maar als Wouter echt naar Gent wilde gaan, dat we onmiddellijk afscheid wilden nemen omdat er eventueel een barragewedstrijd zou zijn. De bal lag bij hen en Wouter heeft dan gekozen om Genk te verlaten.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners