© if

Natalia traint al volop voor ‘Boxing Stars’

Het is Natalia (37) menens voor haar deelname aan ‘Boxing Stars’op VTM. Het programma waarin Bekende Vlamingen het tegen elkaar opnemen in de boksring komt pas later dit voorjaar op de buis, maar nu al zit de zangeres in de fitness om zich voor te bereiden op haar kamp tegen een collega-BV. En dat werpt z’n vruchten af: op sociale media deelt Natalia foto’s van haar indrukwekkende buikspieren en laat ze het niet na om de concurrentie al wat te jennen.

dvg

“Eten, slapen, trainen, zingen en herhalen”, schrijft ze. “Eindelijk weer wat regelmaat in mijn levensritme zal me goed doen. Ik heb nog maar twee bokslessen gehad in mijn leven, dus we zien wel wat er gebeurt. Maar ik ben klaar om klappen uit te delen.”

Natalia’s mogelijke tegenstanders zijn Astrid Coppens, Laura Tesoro, Bieke Ilegems, Eline De Munck, Marie Verhulst, Stéphanie De Roover en Hilde De Baerdemaeker. Bij de mannen nemen Bill Barberis, Faroek Özgünes, Siegfried De Doncker, Hans Van Alphen, Erik Goossens, Andy Peelman, Oscar Willems en Kamal Kharmach het tegen elkaar op.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer