‘Belgium’s Got Talent’-winnaars: “Programma heeft veel druk gelegd op onze relatie”

© DBA

Hij is een wereldkampioen jiujitsu in wording en had voor het programma nog nooit gedanst, zij is een topgymnaste van 1 meter 50. Het koppel Ian (20) en Tascha (19) verbaasde Vlaanderen met fenomenale dansacts en won zo vorige maand ‘Belgium’s Got Talent’. Alleen heeft het programma wel veel druk gelegd op hun relatie, geven ze deze week toe in Dag Allemaal.

ehu

“‘Belgium’s Got Talent’ heeft veel druk op onze relatie gelegd”, geeft Tascha toe in het weekblad. “We hebben meer dan eens discussies gehad en we zien elkaar nu echt te weinig.” Ook Ian bevestigt dat er druk zit op hun relatie. “Laten we zeggen dat het voor ‘Belgium’s Got Talent’ beter ging met ons”, treedt hij bij. “We waren toen meer op ons gemak.”

Tascha en Ian laten weten dat ze elkaar nog wel graag zien, maar dat onder andere de afstand - ze wonen 100 kilometer van elkaar - het soms moeilijk maakt. Het koppel leerde elkaar kennen toen ze gehuldigd werden door minister van Sport Philippe Muyters. Aan hun overwinning in ‘Belgium’s Got Talent’ hielden de twee vijftigduizend euro over.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen