© BFM

Dodelijk slachtoffer bij zware kop-staartaanrijding in Stabroek

Bij een zware kop-staartaanrijding op de A12 in Stabroek is dinsdag een dodelijk slachtoffer gevallen. Het gaat om een 56-jarige man uit Kapellen. Een vrachtwagen reed er in op de staart van een file. De takelwerken zijn nog steeds aan de gang en de hinder zal nog zeker een tijd aanhouden.

dvd

Het ongeval gebeurde rond 13u, net voor de afrit Stabroek richting Nederland. Een vrachtwagen boorde zich in een file en raakte daarbij verscheidene voertuigen. De vrachtwagen belandde in de berm, bovenop een bestelwagen. Een inzittende van die bestelwagen overleefde de klap niet.

Omdat het om een vrachtwagen met bier gaat, moeten eerst de bidons uit de vrachtwagen worden gehaald en met een heftruck worden overgeladen vooraleer de bestelwagen eronderuit kan worden gehaald.

De pechstrook, afslagstrook en rechterrijstrook blijven afgesloten en het verkeer kan stapvoets passeren over de linkerrijstrook. Dat leidt tot een lange file die voelbaar is tot ver op de Antwerpse ring.

Verkeer richting Rotterdam wordt aangeraden via de E19 te rijden, wie naar Zeeland moet neemt beter de E34 richting Zelzate en de Westerscheldetunnel.

© BFM

© BFM

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Verkeersnieuws Antwerpen