Instagram
Volledig scherm
© Instagram

Sandrine André deelt emotionele instagrampost over overleden nonkel ('Bompa Lawijt')

Actrice Sandrine André heeft via Instagram het overlijden van haar nonkel meegedeeld. Bij de foto schrijft Sandrine enkele mooie woorden om de man te eren.

2 reacties

  • Hendrik Somers

    6 jaar geleden
    Hey, age begint te roepe! Fantastische quote. Rust in vrede Bernard. Blij je nog te hebben gesproken en samen te lachen in #DeBijster
  • JOHAN VLEIRICK

    6 jaar geleden
    Innige deelneming en veel sterkte, Sandrine!
  1. Pikante nummers in ‘Liefde voor Muziek’, meer volwassen fans en bijgevolg ook roddels: “Enkel wij kennen de echte waarheid erachter”
    PREMIUM
    muziek

    Pikante nummers in ‘Liefde voor Muziek’, meer volwassen fans en bijgevolg ook roddels: “Enkel wij kennen de echte waarheid erachter”

    ‘Ik ben een poesje, strijk op je neer en neem de teugels.’ Rode oortjes met hun ‘Beest’ in ‘Liefde voor muziek’. En nu hun musical van ‘De 3 biggetjes’ steeds meer een rijper publiek aantrekt, vaart K3 overduidelijk een volwassenere koers. “Wij zíjn ook geen meisjes meer”, zeggen Hanne (30), Marthe (27) en Julia (21). “Maar volwassen vrouwen die niet enkel over regenbogen willen zingen.” En met een eigen mening als het op geruchten aankomt, zo reageren ze bij ons voor het eerst op de heisa rond hun liefdesleven.
  2. Voormalige leerkrachten van Taylor Swift vol lof over popzangeres: “Ik heb haar haar eerste zangsolo gegeven”
    Play
    celebrities

    Voormalige leerkrach­ten van Taylor Swift vol lof over popzange­res: “Ik heb haar haar eerste zangsolo gegeven”

    De gepensioneerd leerkracht Barbara Kolvek is supertrots op haar leerling Taylor Swift. Ze gaf muziekles aan de popster in de lagere school Wyndcroft in Pottstown, Pennsylvania. “Ze was altijd gedichten aan het schrijven, zelfs tijdens de muziekles terwijl dat eigenlijk niet mocht”, lacht Kolvek. De lerares gaf Swift haar eerste zangsolo. Ook Heather Brown spreekt vol lof over haar voormalige leerling. “Alles wat ze aanraakt, verandert in goud. Ik ben zo benieuwd wat er nog volgt”, vertelt ze trots.