LeBron James maakt zich kwaad over ranking oudste zoon, maar is apetrots op prestaties van zijn jongste (11)

© Carsten Koall/dpa

Met LeBron James als papa zit het basketballen in je bloed. Denk maar aan ‘Bronny’, de 13-jarige zoon van ‘The King’, die nu al een hit is op het internet met video’s van zijn wedstrijden. Maar de beste basketballer op aarde heeft nog een tweede zoon: Bryce Maximus (11). Ook die kan al uitstekend overweg met een basketbal.

vtvn

In een video van SLAM Magazine is te zien hoe Bryce Maximus de ene na de andere driepunter binnenknalt tijdens een wedstrijd van zijn team, de North Coast Blue Chips. “Nu al de beste schutter van de familie”, reageerde LeBron op de tweet.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

‘The King’ zelf stond nooit echt bekend om zijn kwaliteiten als schutter, maar is er de voorbije jaren wel een stuk beter in geworden. Zo schoot hij de voorbije twee seizoenen ruim 36 procent van zijn driepunters binnen. Beter dan de gemiddelde NBA-speler.

LeBron is natuurlijk vooral een trotse papa. Zo was James het onlangs behoorlijk oneens met een rangschikking van LeBron Junior, ‘Bronny’ dus voor de vrienden. In de lijst met beste talenten van zijn regio stond die namelijk pas 25ste, terwijl die met zijn team alles kapot speelde. Tot ongenoegen van papa, maar die gaf zijn zoon meteen een wijze levensles mee.

“We hebben dus alleen maar ruimte om te verbeteren. Het enige dat telt, is de volgende foto”, klonk het bij LeBron op Instagram.

© Instagram

‘Bronny’ pas 25ste in zijn regio? Wie onderstaande hoogtepunten bekijkt, vraagt zich dan luidop af hoe goed die 24 anderen dan wel moeten zijn...

Aangeboden door onze partners

HOOFDPUNTEN

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen