ap
Volledig scherm
© ap

Twéé armen gebroken: Ed Sheeran zegt concerten af in Azië

Het zit Ed Sheeran niet mee: de zanger werd enkele dagen geleden aangereden met zijn fiets in het centrum van Londen. Eerst leek het nog alsof er maar een arm gebroken was, en de muzikant hoopte zijn tournee verder te kunnen zetten. Nu blijkt echter dat hij zijn twee armen bezeerd heeft en niet meer live mag optreden. Vooral de fans in Azië zijn daar de dupe van.

  1. Voor minder dan 300 euro genieten van een zomer in de ‘Provence’? Met deze essentials leid je iedereen om de tuin
    HLN Shop

    Voor minder dan 300 euro genieten van een zomer in de ‘Provence’? Met deze essentials leid je iedereen om de tuin

    Wie droomt er niet van een zomer in de Provence? Het enige vervelende is dat het Franse vakantieparadijs dik duizend kilometer hiervandaan ligt. En dat, indien je besluit de afstand te overbruggen, je de regio overspoeld door toeristen aantreft, die óók allemaal dromen van een godenleven. Daar bestaat gelukkig een slimme oplossing voor: je eigen tuin inrichten als luilekkeroord. HLN Shop vertelt hoe je dat aanpakt met een beperkt budget.
  2. KIJK. Tiktokkers wagen hun kans bij voorbijganger, maar hebben niet door dat ze ‘Love Actually’-acteur mee op date vragen
    Celebrities

    KIJK. Tiktokkers wagen hun kans bij voorbijgan­ger, maar hebben niet door dat ze ‘Love Actually’-ac­teur mee op date vragen

    Twee Tiktokkers wandelen door de straten van Londen en vragen voorbijgangers of ze met hen op date willen gaan of liever een briefje van 100 dollar ontvangen. Eén van hun ‘slachtoffers’ is Thomas Brodie-Sangster, een Britse acteur die meespeelt in onder meer ‘Love Actually’ en ‘The Queen’s Gambit’. Hij speelt het spelletje mee, maar bedankt de dames vriendelijk voor hun aanbod. Pas wanneer hij wegwandelt, krijgt een van de twee een vermoeden wie hij is - al heeft ze duidelijk een ándere acteur in gedachten.