Elon Musk drijft de spot met zijn rivalen.
Volledig scherm
Elon Musk drijft de spot met zijn rivalen. © X

Groet de opperpinguïn: Elon Musk drijft spot met rivalen na grote panne

De storing bij Facebook en Instagram is na anderhalf uur opgelost. Gebruikers hebben weer toegang tot de apps, bevestigde Meta-woordvoerder Andy Stone. Een “technisch probleem” lag aan de oorzaak. Elon Musk, de grote baas van X, maakte handig gebruik van de panne om de spot te drijven met zijn rivalen.

  1. Grote twijfel in de rangen tijdens slotdrink liberalen: “De Wever heeft gelijk, Open Vld zou beter samengaan met N-VA”
    PREMIUM
    Reportage
    94

    Grote twijfel in de rangen tijdens slotdrink liberalen: “De Wever heeft gelijk, Open Vld zou beter samengaan met N-VA”

    Premier Alexander De Croo wuifde gisteravond alle doemscenario’s weg op het podium van de slotmeeting van de liberale kiescampagne in de filmstudio’s in Lint. Maar onder de Open Vld-militanten heerste twijfel. Dat hun partij zondag bijna gehalveerd dreigt te worden, hing als een donkere wolk boven het event. Onze reporter mengde zich onder de aanwezigen en zag hoe er aan de toog druk gespeculeerd werd over hoe het na de verkiezingen verder moet. “Hoe groter het verlies, hoe ingrijpender de verandering die de partij zal moeten doorvoeren.”
  2. LIVE GAZA. Tientallen doden bij Israëlische luchtaanval op VN-school in Nuseirat: “Weer een gruwelijke dag in Gaza”
    LIVE
    1302

    LIVE GAZA. Tientallen doden bij Israëli­sche luchtaan­val op VN-school in Nuseirat: “Weer een gruwelijke dag in Gaza”

    Het Israëlische leger (IDF) heeft in de wijk Nuseirat in centraal Gaza een school gebombardeerd die door VN-organisatie UNRWA was ingericht als tijdelijke opvangplaats voor mensen die ontheemd zijn door de oorlog en waar volgens ‘Al Jazeera’ duizenden mensen verblijven. Volgens het IDF zou het gebouw echter ook door Hamas-strijders zijn gebruikt. Bij het bombardement zouden zeker 37 doden en meerdere gewonden gevallen zijn. Volg alle ontwikkelingen in onze liveblog.