In zaal Kuub in Turnhout staat zaterdag tijdens Kempenhelden lokaal talent op het podium.© Joke Puype

Kempenhelden geeft lokaal talent podium in zaal Kuub

Turnhout/Vosselaar -

Cultuurhuis De Warande in Turnhout en Fox Concerts & Events uit Vosselaar pakken op zaterdag 27 april uit in zaal Kuub met Kempenhelden. Een tiental lokale Kempense bands en muzikaal talent geeft het beste van zichzelf.

Tijdens een nieuwe editie van Lokale Helden staat muzikaal talent uit heel Vlaanderen en Brussel centraal op verscheidende locaties. In zaak Kuub in De Warande in Turnhout staat op zaterdag 27 april vanaf 19 uur een tiental bands uit de Kempen in de kijker. De organisatie is in handen van De Warande en Fox Concerts & Events. De bands die afwisselend spelen aan de Rode Toog en in zaal Kuub zijn PD Martin Band, Cavemen Park feat. DJ Courtasock, Sekushi, The Midlife Møtherføckers, Luc Van Steenbergen Trio, Fien De Roose, The Age of G., Hotel Vinyl, Bart Huysmans en The Sweet Chili 5.

Er komen verschillende muziekstijlen aan bod tijdens het avondje Kempenhelden. Zo benoemen The Midlife Møtherføckers uit Kasterlee zich als de veruit slechtste punkband uit de Kempen en ver daarbuiten. Luc Van Steenbergen Trio mengt dan weer elementen uit jazz met rock, funk en blues. Hotel Vinyl brouwt in zaal Kuub een feestje met vinylplaten.

De toegangsprijs voor Kempenhelden bedraagt zes euro. (bvdl)

foxconcertsevents.be/programma/

Punkband Midlife Møtherføckers uit Kasterlee komen ook naar Kempenhelden.© RR

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Turnhout