FOTO'S. Jullie supporteren vanavond massaal in het hol van de leeuw

Heel wat Belgen vertoeven momenteel in Frankrijk, op campings, in vakantiehuisjes, hotels... Zij zullen vanavond supporteren in het hol van de leeuw, zij aan zij met de tegenstander. Deze supporters stuurden ter voorbereiding al enkele foto's door en laat één ding duidelijk zijn: ze zijn er klaar voor! 

6 reacties

  • Gerard Braeckmans

    6 jaar geleden
    Het hol van de leeuw! Zwijg ervan! Ik ben er geweest. Nooit meer.
  • Donald Borremans

    6 jaar geleden
    de Fransen kennend worden die vierkant gekleineerd als de Belgen verliezen !
  • gunter sempels

    6 jaar geleden
    Go frankrijk
  • Ivan VanStaeyen

    6 jaar geleden
    Oh nee, wat een marteling! Al dat voetbal en de kans eens trots te zijn om Belg te zijn. Nu is er eens positief nieuws en dan is er altijd eentje die het plezier moet verzieken. Ik niet gelukkig, jullie ook niet gelukkig. Je bent een echte aanwinst in deze maatschappij.
  • Tom Buysse

    6 jaar geleden
    @dirkvandessel dan ist nog de koers he.
  1. De wreedheid achter de productie van uw blikje Coca-Cola of Pepsi: bedrijven dragen bij aan de onnodige sterilisatie van duizenden vrouwen

    De wreedheid achter de productie van uw blikje Coca-Cola of Pepsi: bedrijven dragen bij aan de onnodige sterilisa­tie van duizenden vrouwen

    De reclamespotjes van Coca-Cola mogen er dan mooi en teder uitzien, ze staan in schril contrast met de arbeids- en levensomstandigheden van de mensen die voor de suiker in de populaire drankjes zorgen. De New York Times en Fuller Project deden onderzoek naar moderne suikerslavernij in de Indiase regio Maharashtra, die meer dan een derde van de Indiase suikerproductie voor zijn rekening neemt. Mannen, vrouwen en hun kinderen werken dagelijks in de brandende zon. Dat doen ze niet voor een fatsoenlijk loon, maar om leningen terug te betalen.
  2. KIJK. Britse man gaat andere treinpassagier te lijf met groot mes, slachtoffer vecht voor zijn leven

    KIJK. Britse man gaat andere treinpassa­gier te lijf met groot mes, slachtof­fer vecht voor zijn leven

    De politie van het Britse Beckenham, nabij Londen, is op zoek naar de verdachte van een steekpartij. De verdachte kreeg het aan de stok op de trein met een andere man om nog onbekende reden en trok een groot mes. Op beelden die een getuige kon maken is te zien hoe de man zijn slachtoffer te lijf gaat met het grote mes. Terwijl de andere passagiers de politie bellen en roepen dat hij moet stoppen, haalt de verdachte nog enkele keren uit. Het slachtoffer wordt naar het ziekenhuis gebracht waar hij vecht voor zijn leven. De verdachte is nog steeds spoorloos. Daarom vraagt de politie van het Britse Beckenham iedereen die iets weet over de steekpartij zich te melden.