kos
Volledig scherm
© kos

Zullen winkeliers binnenkort zelf dieven kunnen beboeten?

Er moet dit jaar nog een protocolakkoord komen zodat winkeliers zelf een administratieve boete kunnen uitschrijven tegen winkeldieven. Dat meldt het kabinet van minister van Middenstand Dennis Ducarme. 

31 reacties

  • Peter Janssen

    6 jaar geleden
    Och, de rechtstaat bestaat al niet meer en de wetteloosheid is een feit door allerlei nva wetsaanpassingen waarbij willekeur hoogtij viert en geen enkele wet nog deugt,laat staan toegepast kan worden,binnenkort mogen veroordeelde criminelen de boetes opleggen,nu zijn het nog de politieke criminelen en hun politiek benoemde lakeien,magistraten genoemd.
  • Paul Wauters

    6 jaar geleden
    En wat als een klant opgelicht wordt door een winkelier ?
  • Robert DE REU

    6 jaar geleden
    Winkeldiefstallen niet intressant genoeg voor de Politie, veel schrijfwerk en geen centjes voor vadertje staat, dus laat de winkeliers het maar zelf oplossen.
  • Stefanie van Dijk

    6 jaar geleden
    Slimme winkeliers doen dit toch allang: Beste winkeldief, u betaald het artikel +10% van de waarde extra of wij bellen de politie
  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    Dus als je een product terug brengt omdat het slecht was of komt klagen over garantie die niet nagekomen wordt draait die winkelier je een boete om van het probleem af te zijn.