ANP
Volledig scherm
© ANP

Hofdame van Elizabeth valt van de trap (en mist de queen op een haar)

RoyaltyKoningin Elizabeth is erg geschrokken door de val van haar hofdame Mary Morrison. De 81-jarige dame vergezelde de koningin naar een feestje toen ze haar balans verloor op de trap en hard viel. Tijdens de val miste ze de koningin op een haar na.

1 reactie

  • Amber Habex

    5 jaar geleden
    dat is toewijding!
  1. Het emotionele verhaal van prinses Kate zal meer voor strijd tegen kanker doen dan peperdure campagnes
    Royalty

    Het emotionele verhaal van prinses Kate zal meer voor strijd tegen kanker doen dan peperdure campagnes

    De verklaring van prinses Kate (42) heeft de strijd tegen kanker in het Verenigd Koninkrijk een welkome duw gegeven. De opening van BBC News at Six, het zesuurjournaal, legde het openbare leven in het Verenigd Koninkrijk stil. In kroegen stokten gesprekken, toen de videoboodschap van prinses Catherine op de televisieschermen verscheen. Mensen bogen over hun telefoon om de pushberichten te bestuderen. Op straat brachten wildvreemden elkaar op de hoogte. De kankerdiagnose van de geliefde royal gaf de ziekte een reusachtig platform.
  2. Thuiswerk en een geheim plan: prinses Catherine is volop bezig om haar comeback voor te bereiden
    PREMIUM
    Royalty

    Thuiswerk en een geheim plan: prinses Catherine is volop bezig om haar comeback voor te bereiden

    Pasen nadert met rasse schreden, en daarmee ook de aangekondigde terugkeer van prinses Catherine (42) naar het publieke leven. Maar met alle heisa en complottheorieën die rond haar persoon ontstaan zijn, moet die comeback wel degelijk grondig voorbereid worden. Belangrijkste vragen? Zal Kate in staat zijn om over een dikke week haar eerste officiële optreden afwerken? En moet ze vertellen wat er juist met haar scheelt? “Deze massahysterie roept visioenen op aan de immense druk waaronder Lady Di gebukt ging.”